Om evenemangskalendern

Vellinge kommuns evenemangskalender

I evenemangskalendern hittar du allt som händer i Vellinge kommun – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang med mera.  

Evenemangskalendern

Respektive arrangör ansvarar för att informationen om evenemangen är korrekta. Vellinge kommun tar inte ansvar för felaktiga uppgifter eller inställda evenemang. Kontakta arrangören direkt om ni vill ha mer information eller beställa biljetter. 

Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern

Vellinge kommun erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i Vellinge möjligheten att synas i evenemangskalendern. Kalendern är välbesökt med tusentals sidvisningar per år. Det är gratis att vara med. 

Vad kan läggas in i evenemangskalendern?

Alla evenemang, föreställningar, föredrag, festivaler och utställningar som äger rum i Vellinge kommun och är öppna för allmänheten kan läggas in i. 

Systemet är helt kostnadsfritt för arrangörer att använda.

Logga in 

Ansök om konto som arrangör

Falsterbo Strandbad turistcenter e-post; turisten@vellinge.se 

* Hoodin är ett företag och en tjänst som erbjuder lösningar inom turism och destinationer. Med konto på Hoodin ges du rätten att uppdatera evenemang som du arrangerar, samt om du är ägare till en plats så kan du ges rättighet att uppdatera information om platsen.